Familie Yakubu

Ontstaan

Rahman en Nelleke hebben sinds 2005 contact met de gemeente als spreker. Tijdens hun tijd in Ghana bij Project Share heeft de gemeente hen jarenlang ondersteund. Rahman is theoloog en Nelleke heeft Hebreeuws gestudeerd. Ze hebben 3 dochters. Sinds 2017 wonen ze weer in Nederland.

Missie

Onze missie is om mensen voor te bereiden om in de moslimwereld (en daarbuiten) de liefde van Jezus uit te delen. Dit doen we door les te geven op Tyndale Theological Seminary en deel te zijn van het leiderschapsteam van een zendingsorganisatie gericht op de moslimwereld. Op Tyndale komen studenten uit 85 landen om (beter) toegerust te worden om als voorgangers, evangelisten, onderwijzers en zendelingen de wereld in te gaan. In de zendingsorganisatie worden mensen voorbereid om in een moslimland te gaan werken. Daarnaast bieden we pastorale ondersteuning voor mensen die op het veld werken. 
Equip is de verzamelnaam voor al deze activiteiten. Deze staan allemaal in het kader van rekruteren, trainen en zenden. 

VoortgangVoor meer inhoudelijke informatie over hun werk en om u op te geven voor de nieuws, kunt u contact opnemen op fam.yakubu@gmail.com