Frontiers

Ontstaan 

Frontiers is een internationale beweging, die zich specialiseert in het stichten van gemeenschappen rondom Jezus in de hele moslimwereld

In 1996 heeft Frontiers zich gevestigd in Nederland om vanuit Nederland mensen toe te rusten voor het stichten van gemeenschappen rondom Jezus. Onze taak en opdracht ligt dan ook hier in Nederland. Het werk in Nederland wordt gedragen en vorm gegeven door een aantal fulltimers en parttimers. Ieder werkt op basis van vriendenkring; we betalen dus geen salarissen.

Missie:                                                                                                                                                               Met liefde en respect nodigen wij alle moslimvolken uit Jezus te volgen. 

Wij richten ons hierbij op die moslimvolken en gebieden die het minste toegang hebben tot het Goede Nieuws.                                                                                                                                                     In deze gebieden delen onze werkers het Goede Nieuws van Jezus met de mensen om hen heen.    ‘Ik heb er eer in gesteld het evangelie niet te verspreiden op plaatsen waar Christus al bekend was.’Romeinen 15:20                                                                                                                               In Nederland rekruteren, trainen en zenden we nieuwe werkers naar de moslimwereld.               Samen dromen we van de dag waarop we zien dat het Goede Nieuws bij elke stam, taal, volk en natie is gebracht. (Openbaring 5:9)

Voortgang

De ontwikkeling, praktijkverhalen kunt u vinden op de site: www.frontiers.nl

Hier kunt u zich ook aanmelden om de nieuwsbrief te ontvangen en op de faceboek; stichting Frontiers.