Zending

 • nieuwsbrief hartvoorhaiti
 • Stichting Dorcas
  House of Light is een Arabische christelijke instelling die geestelijke en sociale hulp biedt. Het is een non-profit organisatie die gesticht werd door Anis en Nawal Barhoum. Gevestigd in Shefa-Amer, Israël, deelt deze organisatie het evangelie van Jezus Christus met iedereen die om hulp vraagt.
 • Familie Yakubu
  Rahman en Nelleke hebben sinds 2005 contact met de gemeente als spreker. Tijdens hun tijd in Ghana bij Project Share heeft de gemeente hen jarenlang ondersteund. Rahman is theoloog en Nelleke heeft Hebreeuws gestudeerd. Ze hebben 3 dochters. Sinds 2017 wonen ze weer in Nederland.
 • Stichting Open Doors
  De organisatie werd in 1955 gestart door Anne van der Bijl tijdens een reis naar de Poolse hoofdstad Warschau. Daar trof hij een kerk, vragend om Bijbels. Snel daarna begon zijn eenmansmissie om vervolgde christenen te helpen. Open Doors werkt nu wereldwijd om de vervolgde kerk in ruim zestig landen te versterken.
 • Stichting Jemima Bethlehem Israel
  Meer dan 30 jaar geleden vertrokken Ed en Heleen Vollbehr naar de Westelijke Jordaanoever om blinde kinderen te helpen. Na aankomst kwamen zij erachter dat er al vele organisaties waren om blinden te helpen, maar dat niemand zich bezighield met kinderen met een verstandelijke (meervoudige) handicap.
 • Stichting Hart voor Haiti
  Ontstaan In 1982 startte de Nederlander Johan Smoorenburg met een kleinschalig project in Port-au-Prince, de hoofdstad van Haïti. Met de hulp van het EO-programma Metterdaad werd een dorp voor kinderen gebouwd met de mooie naam Bon Repos (letterlijk: goede rust).
 • Henk en Grace Meerbeek
  Ontstaan In 1998 vertrokken Henk en Grace Meerbeek met hun 2 kinderen als leden van Morgenstond Gemeente Nieuwegein naar Noord Ierland. Ze ervoeren dat ze bij konden dragen aan een Bijbelschool, met hun kennis en ervaring in het zakenleven en het werk wat ze deden met jonge mensen.
 • Frontiers
  Ontstaan  Frontiers is een internationale beweging, die zich specialiseert in het stichten van gemeenschappen rondom Jezus in de hele moslimwereld
 • Wilfredo en Judith Chuquiruna- Prakken
  In 2004 is het werk met de jeugd van de Campo, het binnenland, begonnen met het organiseren van jeugdweekbladen. Sinds die tijd zijn Wilfred en Judith betrokken bij het organiseren en uitvoeren van jeugdkampioen voor tieners uit de kleine kerkjes in de bergdorpen.